Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Simuleringskonferanse ved VID Bergen

oktober 27, 2021 @ 12:00 - oktober 28, 2021 @ 16:30

Konferansen Simulering som pedagogisk metode i et livslangt læring-perspektiv holdes i regi av VID vitenskapelige høgskole og Haukeland universitetssykehus i Bergen 27. og 28. oktober 2021.

Forskningsprosjektet Education for the future in a changing health landscape (NurseEduFut) ved VID Bergen og Haukeland Universitetssykehus har fått støtte fra Norges forskningsråd i perioden 2017-2021 for å forske på simulering som pedagogisk metode i helsefag. Vi er nå på tampen av prosjektperioden og ønsker å invitere til en konferanse der vi endelig kan treffes fysisk, snakke sammen, utveksle erfaringer om og fra simulering i utdanningene og helsevesenet, og diskutere idéer for kommende felles prosjekter.

Konferansen har fått støtte fra NFRs FINNUT-program og er derfor gratis å delta på. Vi spanderer lunsj begge dager. Det er begrenset antall plasser og vi ønsker derfor at du melder deg på så snart som mulig slik at vi får en oversikt over antall deltagere. Påmeldingsfrist er 15. oktober, men etter førstemann-til-mølla-prinsippet i tilfelle det blir fullt. Velkommen!

Påmelding i Nettskjema.

Detaljer

Start:
oktober 27, 2021 @ 12:00
Slutt:
oktober 28, 2021 @ 16:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *